کد خبر 253946
۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸

برگزاری مراسم تشییع شهدای خدمت در امنیت کامل

برگزاری مراسم تشییع شهدای خدمت در امنیت کامل

سخنگوی پلیس از برگزاری مراسم تشییع شهدای خدمت در امنیت کامل خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات،  سردار سعید منتظرالمهدی در این باره گفت: از نخستین دقایق حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور و همراهان فقیدشان، پلیس  در صحنه حضور داشت و همه تمهیدات لازم را برای تامین امنیت مراسم در چهار جغرافیای ملیِ کشور شاملِ تبریز، قم، تهران و مشهد تدارک دید.

سخنگوی پلیس با تاکید بر این که پلیس در آماده باش کامل به سر می بُرد، گفت: در تهران واحدهایِ اطلاعاتی، ضدِ تروریسم، چِک و خُنثی سازیِ موادِ انفجاری به همراه واحدهایِ واکنشِ سریعِ یگان ویژه ؛ تمامیِ محدوده جغرافیاییِ برگزاریِ مراسم را تحتِ رصد داشتند.

وی تصریح کرد: پلیس ضمن برنامه‌ریزی کامل و با تعاملی پیوسته با سایر واحدهای امنیتی مستقر، به فضل و کرم الهی توانست امنیتی پایدار را فراهم آورد.

به گفته منتظرالمهدی این روند امنیت ساز در برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری در مشهد نیز با جدیت تداوم داشت و جا دارد از همکاری و همیاریِ مردم در این روزهای بزرگ و تاریخ سازِ انقلاب و نظامِ اسلامی تشکر و قدردانی نماییم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha